Keresés

Keresés :  
Válasszon Kategóriát
Hogászházak, horgász szállások

Csehivölgyi Vendégház

Szállás címe: 8635 Ordacsehi, Fő u. 123.
Szállás típusa: Vendégház
Osztályzat: 4 napraforgós
Akadálymentesített: Részben

Férőhely:
10 fő
Nyitvatartás kezdete, vége
Egész évben
Telefon:
0620/235-3299
Email cím:
csehivolgyivendeghaz@gmail.com
Árak:
Aktuális árainkról érdeklődjön!
Szolgáltatások a szálláson:
A Csehivölgyi Vendégház Ordacsehi (Fonyód és Balatonboglár között), a Balatontól 3 km-re megbúvó, nyugodt és tiszta levegőjű, festői környezetben elterülő falucskájának gyöngyszeme.
Az apartmanban 5 db 2 személyes, jól felszerelt szobával állunk vendégeink rendelkezésére. A szobák mindegyikében megtalálható többek közt a televízió, hűtőszekrény, fürdőszoba/tusoló, valamint vendégeinknek lehetőségük van kávé és tea készítésére is. A szobák közül az egyik teljesen akadálymentesített. Igény szerint reggeli kérhető.
Szolgáltatások a szállás közelében:
A Csehivölgyi Vendégház Ordacsehi (Fonyód és Balatonboglár között), a Balatontól 3 km-re megbúvó, nyugodt és tiszta levegőjű, festői környezetben elterülő falucskájának gyöngyszeme. Jól felszerelt, a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő felszereltségű szobákkal, melyek közül az egyik teljesen akadálymentesített.
Az apartman a kiemelkedő és változatos fogási lehetőségekkel kecsegtető, családcentrikus kialakítású Fonyódi Horgászparktól, mindössze 7,5 km-re található. A horgászattal kapcsolatos további részleteket, az alábbi weboldalon találhat: http://www.csehivad.hu/horgaszat/
A Csehi-Imrédi Vadásztársaság által, a környéken vadászatra is nyílik lehetőség. A társaság közel 4000 ha-os területén a hazai vadak, szinte mindegyike gazdag állománnyal képviselteti magát. A vadászattal kapcsolatos részletes információkat a http://www.csehivad.hu/vadaszat/ oldalon találhat.
Közelben lévő horgászvizek típusa:
Horgásztó
Horgászvizek ismertetése:
Fonyódi Horgászpark

Bemutatkozás
Mit tehet az ember, ha a Balaton déli partján viharos szél, kellemetlenül rossz idő akadályozza meg a nagy tóban való horgászatot? Vagy egyszerűen csak szép környezetben, változatos és bő halállománnyal rendelkező horgásztóban kíván pecázni, kulturált körülmények között, ahol a család minden tagja megtalálja számításait?

A válasz egyszerű: felkeresi a Fonyódi Horgászparkot!

Tavaink
Az egyes tó a halastó rendszer halágya, mélysége 250 cm-300 cm között változik, csupán a parttól néhány méteres távolságig található egy sekélyebb padka.

Horgászható halfajai:
Ponty
Amur
Csuka
Kárász

A kettes (szigetes) és hármas számú tavunk partján stégek, 6 személyes fedett horgászhelyek teszik kényelmesebbé a horgászatot, mely ezáltal ideális választás lehet a családdal vagy nagyobb társasággal érkezők számára is. A tó átlagmélysége 60-110 cm között váltakozik.

Horgászható halfajai:
Ponty
Amur
Csuka
Lénai tok (különlegesség)
Szürkeharcsa
Kárász, keszeg
Compó (különlegesség, védelmet élvez)

A négyes számú tavunk egy nagyobb kiterjedésű víz, melynek partján stégek teszik kényelmesebbé a horgászatot. E tavon, jelenleg a keleti oldalon van lehetőség horgászatra.

Horgászható halfajai:
Ponty
Amur
Csuka
Szürkeharcsa
Kárász, keszeg

Telelő tavak:

A telelő tavakban a célirányosan egy halfajt kifogni és elvinni kívánó horgászok igényeit akarjuk kielégíteni. A telelőkben az alábbi halakra lehet horgászni:

1. Telelő: Afrikai harcsa (szezonálisan)
2. Telelő: Szürkeharcsa

Kiszolgáló létesítmények:

halőrház (horgászcikk, üdítő és saját termelésű bor vásárlási lehetőség)
gépkocsi parkoló
női/férfi WC
hat személyes fedett horgászhelyek
stégek
játszótér
filagória (rendezvények, 60-70 fő)
kézi kocsik
büfékocsi
halpucoló helyiség

További részletes, mindenre kiterjedő információkat a Horgászpark honlapján (http://www.csehivad.hu/horgaszat/), vagy facebook oldalán (https://www.facebook.com/fonyodihorgaszpark) talál.


Létrehozás dátuma: 2014-05-23 16:13:02    Találat: 2273
Powered by Sigsiu.NET

Látogatók

Oldalainkat 7 vendég böngészi